Nou projecte FP Baix Empordà

Els Instituts de FP de La Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós, Torroella de Montgrí i Sant Feliu de Guíxols presenten el projecte coral FP Baix Empordà.

Una iniciativa que pretén acostar-te la gran oferta en cicles formatius que trobaràs al Baix Empordà. Més d’una vintena de cicles de grau mig i superior ben aprop teu. I un espai web per presentar-te’ls: www.fpbaixemporda.com

Una web on trobaràs informació detallada del què t’interessa saber de cada cicle, dels centres on pots cursar els teus estudis, de com arribar a cadascun dels instituts, les nostres notícies actualitzades, les nostres xarxes integrades…

Sí, sí, també xarxes socials! Busca’ns a Instagram i Facebook per estar al dia de tot el què t’interessa: xerrades, portes obertes, informacions sobre els cicles, sortides professionals…

FP Baix Empordà vol ajudar-te a triar el millor camí, així que contacta amb nosaltres si tens qualsevol dubte! Et respondrem encantats.

FP Baix Empordà: el teu futur professional en bones mans.

Nou projecte FP Baix Empordà

PERÍODE DE MATRICULACIÓ
CICLES FORMATIUS

Alumnes preinscrits mes de Juliol: 1-7 Setembre de 2020
Alumnes no preinscrits: a partir 8 Setembre de 2020

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al correcte funcionament i visualització del lloc web per part de l’usuari, així com per a la recollida d’estadístiques del seu ús i mostrar publicitat personalitzada basada en els seus hàbits de navegació. Pot obtenir més informació a la nostra Política de Cookies. En continuar navegant, accepta el seu ús. Pot gestionar les cookies i acceptar-les o rebutjar-les com s’explica al panell de configuració.